یک عضو شورای شهر تبریز در نشست امروز این نهاد از اینکه اخبار فسادهای سرسامآور و دستگیری چندین نفر از اعضای این شورا و کارکنان شهرداری، در رسانه هایی مانند صداوسیما پخش شده است اظهار گله و شکایت کرد. به گزارش وب سایت خبری- تحلیلی «آذریها» به نقل از آناج، آقای درسخوان با اشاره به دستگیری های اخیر همکارانش در شورای شهر تبریز گفت:
« من از صداوسیما گلهمند هستم. چراکه اخباری که با این همه هجمه در تبریز و در تهران پخش شد به جایگاه شهرمان آسیب زد!« و ادامه داد: « اطراف اصفهان پر از آزاد راه است ولی در تبریز یک آزاد راه وجود دارد که آن هم با مشکلاتی مواجه است»
این عضو شورای شهر تبریز با سرپوش گذاشتن بر فساد همکارانش با و فرار به جلو به اظهاراتی کهنه و نخ نما شده مانند تفاوت تبریز و اصفهان اشاره کرده و نابسامانی و بی کفایتی شورای شهر و شهرداری تبریز را با رقابت های بی مورد لاپوشانی کرد!
اگر قرار بر این مقایسه ها باشد، اعضای شورای شهر اصفهان نیز می توانند از بابت کمبود هتل در این شهر توریستی و مقایسه هتلهای تازه تاسیس تبریز گله مند شوند. گفتنی است که اصفهان دارای دو هتل 5 ستاره به نامهای هتل عباسی و هتل کوثر است که هر دو پیش از انقلاب ساخته شده اند و پس از انقلاب هیچ هتل 5 ستاره ای در این شهر ساخته نشده است. این در حالی است در سالهای اخیر چندین هتل 5 ستاره مانند هتل پارس، شهریار در تبریز دایره شده ضمن اینکه پیش از آن دو هتل 5 ستاره و مجلل دیگر در تبریز وجود داشت.
برخی از اعضای شورای شهر با پنهان شدن در پشت نام تبریز و حمله به سایر شهرها، سعی دارند به ناکارآمدی موجود سرپویش بگذارند. که البته اصرار بر این طرفند، توهین به شعور تبریزیها است.
آقای «درسخوان» بدون اشاره به پروژه آزاد راه سنتو که با بودجه 700 میلیون دلاری قرار است توسط پیمانکار ترکیه ای جهت ترانزیت اجرا شود، به تحلیلها و گلهگذاری هایی می پردازد که مشابه آن را میتوان در بقالی و تاکسیها نیز شنید. با این حساب معلوم نیست که چرا افرادی مانند او باید بر مسند شورای شهر تیکه بزنند! آیا بهتر نبود مردم تبریز یک خواربار فروش یا راننده تاکسی واقعی و زحمت کش را به شورا می فرستادند تا هم از بطن جامعه آمده باشد و هم ، همان تحلیلهای آب دوغ خیاری بر پایه دوگانه کاذب اصفهان-تبریز را ارائه دهد؟
آقای درسخوان (استاد دانشگاه آزاد) فراموش کرده است که بودجه های عمرانی که باید صرف آبادانی و برنامه ریزی می شد، در هزینه سفرهای خارجی همکارانش و زدوبندها و… مصرف شده است و طبیعی است که این فساد باید رسانه ای می شد و مردم از عملکرد افراد فاسد و حرام خوار ب خبر می شدند. اینکه آقای درسخوان نگران رسانه ای شدن این مسائل است و از رسانه ها به دلیل عملکردشان در شفاف سازی گله میکند، جای تعجب و پرسش دارد نه برعکس. جالبتر اینکه پس از همه نابسامانیها آقای درسخوان نام «پارلمانی محلی» را نیز بر شورای فاسد می گذارد. در حالی که یکی از مهم ترین تجربه های تمرکززدایی و تفویض اختیارات به مردم، در شورای شهر تبریز به منجلاب کشیده شد، هنوز برخی سعی دارند بدون برائت از این وضعیت، این شورای فاسد شهر، اعاده حیثیت کنند و برای بازگشت اعتبار از دست از عناوین دهن پرکنی مانند «پارلمان محلی» استفاده میکنند.
اکنون زمانی است که باید از مسئولان شهری پرسید که دادگاه دستگیر شدگان شورای شهر تبریز چه زمانی برگزار خواهد شد و چرا پس از گذشت یک سال هنوز شفافیت لازم در خصوص این پرونده ارائه نشده است؟ کیفرخواست نهایی برای دستگیرشدگان شورای شهر، کارکنان شهرداری و شهرداران منطقه چه زمانی صادر می شود و مردم چگونه از کیفیت آن آگاه خواهند شد؟
متاسفانه نه تنها برای این پرسشها ، پاسخی نداریم، بلکه نشانه هایی از فرار به جلو و تطهیر اعضای فاسد شورای شهر نیز قابل ملاحظه است.
از سوی دیگر میزان افراد ذینفع و ذینفوذ در این پرونده به قدری بالا است که بیشتر رسانه های محلی که حیات شان وابسته به ارگانهای مختلف شهرداری و گرفتن آگهی از آنها است جرات پرداختن به موضوع را ندارند.
حتما اعضای شورای شهر تبریز با داستان چک سفید امضا در شب انتخابات یکی از مدیران شهر آشنایی دارند و از تخلفات گسترده شهرداری های مناطق بی خبر نیستند، داستان زمین های زعفرانیه و یا ظلمی که به مالکان املاکی که حکم تخلیه و قلع آنها گرفته شده است نیز، قابل سرپوش نیست.
در این وضعیت آشفته مردم تبریز به شدت از نهاد شورا و شهرداری نا امید هستند و عدم شفافیت در خصوص این پرونده، آنها را به نیات اعضاء مشکوک کرده است.